Prečo su potrebné výživové doplnky?

    Súčasná predávaná zelenina a ovocie nedosahujú plnohodnotnú nutričnú hodnotu. Naša organizmy sú nastavené na poľnohospodársky nerýchlené produkty. Tým, že ovocie a zelenina rastú rýchlešie - naberajú do seba viacej vody. V konečnom dôsledku dosiahujú síce väčšie objemy, no sušiny (v sušine sú vitamíny, bielkoviny, minerály...) z 1 kg je čoraz menej. Menej ako tomu bolo v rokoch 60-tich, 70-tich, 80-tich. Konzumovaním takejto zeleniny sa síce naše bruško naplní a týn uspokojí, ale organizmus vitamínovo, minorálovo, bielkovinovo hladuje.
 
Máme dve možnosti:
1. Pestovať si ovocie a zeleninu sami.
2. Kupovať, čo je v obchodoch a papať spolu s výživovými doplnkami. Tak doplníme to o čo by nás výrobcovia ochudobnili.
 
 
 
 
Viac o tejto problematike sa dočítate v knihe Nespěchejte do rake, na strane 87

 

Nespěchejte do rave 

Utajované informace o tom,

jak z nás vyrábějí pacienty,

abychom se (ne)dobrovolně stali jejich zákazníky.