Bioenergie - Stravovanie z pohľadu bioenergií
Pre duchovný rast človeka a udržanie pevného zdravia nestačí sledovať chemické vzorce konzumovanej výživy, ale mimoriadne dôležitými sa stávajú bioenergie v pozadí, ktoré každá potravina človeku prináša.
Pravidelné prijímanie potravín s nevhodnou bioenergií znižuje nielen duchovné čistotu a harmóniu človeka, ale postupne narušuje aj jeho fyzické zdravie. Veľmi nepriaznivé energie z mäsa stresovaných zvierat prechádzajú pri jedle do bytosti človeka a vyvolávajú pomalý, ale nezadržateľný duchovný úpadok.
Človek potrebuje, aby čo najviac zložiek jeho potravy pochádzalo z rastlín a plodov a malo čistú organickú formu.
Prečo sú bioenergie v potrave dôležité
Možné zdroje potravín

1 ) Minerál bez energie.
2) Minerál z bylín a plodov.
3) Minerál z nerastov.
4) Minerál vyrobený chemickou reakciou
Potraviny umelo obohatené vitamínmi a minerálmi
5) Minerál ohriaty v mikrovlnnej rúre.
6) Minerál získaný z mäsa.
Mäso ako mŕtva hmota bez kvalitnej bioenergie
Energie stresu, utrpenie a zážitku hromadné popravy v mäse zvierat
Duchovný úpadok človeka vyvolaný konzumáciou mäsa